Jezik

KLOBASA ZA KUHANJE

KLOBASA ZA KUHANJE

HLAJENO

Priprava in uživanje klobas je morda eden najbolj tradicionalnih simbolov podeželskega življenja.

Prvič so pisno omenjene v 16. stoletju. Prepoznan mesni izdelek, narejen iz črevesa z mesnim nadevom ima v preprezu prepoznane koščke bele slanine in rdeče rjavega mesa. Za pripravo klobase se uporablja samo najboljša svinjina in slanina z minimalno dodatkov. Klobase se nato vroče počasi prekadi z dimom bukovega lesa, da nastane poltrajna klobasa, ki s svojim okusom nikoli ne razočara. Lahko se ponaša z več odličji za vrhunsko kakovost z mednarodnega ocenjevanja Agra. Na voljo so klobasice različnih gramatur 200 g, 250 g ali 300 g in so vakuumsko zapakirane.

Pakiranje: vakuumsko pakirano
Neto količina: 1kg, 2,5 kg

Snow

2019

Forest

2021

Želite več informacij o izdelku?

Pišite nam ali nas pokličite.