Jezik

O PODJETJU

Naša zgodba

Podjetje Mesarstvo Oblak d.o.o. je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo proizvajanja in prodaje svežega mesa in mesnih izdelkov, ki se prenaša iz roda v rod. Trenutno je v podjetju aktivna že 4. generacija, ki ohranja vrednote družinskega podjetništva. Skozi leta dobrega poslovanja in zagotavljanja najbolj kvalitetnih in okusnih mesnin, smo svoje delovanje razširili tudi izven meja Slovenije. Mesarstvo Oblak je tako s svojimi izdelki prisotno še na trgih Hrvaške, Italije, Švice, Nemčije, Švedske in Danske.

Ukvarjamo se s proizvodnjo svežega mesa in mesnih izdelkov najvišje kakovosti. Pomembno nam je, da so naši produkti narejeni iz visoko kakovostnih ter preverjenih sestavin ter imajo vrhunski okus. Zato stalno sledimo novim smernicam in izboljšujemo proizvodne procese. Poleg proizvodnje tradicionalnih izdelkov vselej iščemo bolj polne okuse, bolj bogate arome in bolj zdravju prijazne procese proizvodnje in dodatke k mesu.

Sledimo novim smernicam
in izboljšujemo proizvodne procese.

VIZIJA PODJETJA

Postati vrhunski proizvajalec in ponudnik svežega mesa ter mesnih izdelkov, ki bodo sodobnemu potrošniku zagotavljali vrhunske gurmanske užitke in zdrav način prehranjevanja.

VREDNOTE PODJETJA

So temelj izpolnjevanja zastavljene vizije in ciljev. Temeljne vrednote podjetja Mesarstvo Oblak d.o.o., ki jih zasledujemo in vsakodnevno uporabljamo tudi v praksi so:

Visoka kakovost produktov in storitev ter zanesljivost.

Inovativnost in prilagodljivost proizvodnega procesa.
Dolgoročni in kvalitetni partnerski odnosi s kupci in poslovnimi partnerji.
Dolgoročni in kvalitetni partnerski odnosi s kupci in poslovnimi partnerji.
Skrb za okolje.

Poleg kvalitete naših produktov so nam zelo pomembni odnosi z našimi strankami in poslovnimi partnerji. Verjamemo, da se lahko le z dobrimi odnosi piše uspešne zgodbe in obdrži na trgu. To tudi sami dokazujemo že kar nekaj desetletij.

Ko tradicija

SREČA INOVATIVNOST

V podjetju svoje znanje in bogate izkušnje nadgrajujemo s stalnim izobraževanjem zaposlenih z različnih področij, uvajamo inovativne rešitve in napredno tehnologijo v proizvodni proces, z individualnim pristopom pa se skušamo čim bolj približati željam in okusu naših uporabnikov in specifikam različnih trgov. Imamo znanje, izkušnje in zmogljivost za proizvodnjo izdelkov tradicionalnih kuhinj različnih delov Evrope. Prisluhnemo željam in jih skušamo po svojih najboljših močeh uresničiti. Proizvajamo izdelke pod različnimi blagovnimi znamkami, pri nas pa lahko naročite tudi produkte, ki jim na embalažo odtisnemo vaš logotip (»private label«).


Najsodobnejša oprema, avtomatizacija in kratke proizvodne poti omogočajo, da je čas obdelave in predelave mesa ter mesnih izdelkov čim krajši, da se ohrani svežina, barva in okus mesa. Tradicija dobrega okusa se kljub vsem inovacijam ne izgubi in ohranja okus po domačem.

CERTIFIKATI IN NAGRADE

Smo redni prejemniki domačih in mednarodnih priznanj, kar le potrjuje naše dobro delo in kvalitetne proizvode. Certifikati kakovosti in varnosti zagotavljajo brezskrbno uživanje naših izdelkov, ki jih pripravljamo s strokovnostjo in ljubeznijo. Vodimo celosten sistem za nadzor varnosti in kakovosti živil. Kakovost izdelkov potrjujejo tudi vsakoletna odličja za odlične mesne izdelke, ki jih prejmemo na mednarodnem ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov AGRA.

Skrb za okolje

Skrbimo za okolje in pri razvoju svoje dejavnosti zmanjšujemo negativne vplive na okolje. Z uporabo naprednih tehnologij smo povečali učinkovitost proizvodnje in hkrati znatno zmanjšali porabo energetskih virov, energije in vode.


Kvaliteta naših produktov je plod dolgoletnih izkušenj, ohranjanja tradicije in hkrati sledenja inovativnosti, h čemur sta pripomogla stalen razvoj in sodobna tehnologija. 30 let neprekinjenega razvoja ter vlaganja v najsodobnejšo tehnologijo in znanje ter strokovnost zaposlenih je omogočilo, da se podjetje uspešno razvija in dosega svojo vizijo, ki je postati sodoben, zanesljiv in konkurenčen partner.